Ahmet Kaya Diskografisi
Hoşgeldiniz
Giriş / Kayıt Ol

Ahmet Kaya Diskografisi

Featured
Yükleniyor...

Teşekkürler! Arkadaşlarınıza da önerin!

URL

Bu videoyu beğenmediniz. Dikkate alacağız!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Ekleme Tarihi by Admin - Kategori:
7 İzlenme

Açıklama

Ahmet Kaya Diskografisi (1985 - ....)
Ağlama Bebeğim (1985)
Acılara Tutunmak (1985)
Şafak Türküsü (1986)
An Gelir (1986)
Yorgun Demokrat (1987)
Başkaldırıyorum (1988)
İyimser Bir Gül
Resitaller 1 (1989)
İyimser Bir Gül (1989)
Resitaller 2 (1990)
Sevgi Duvarı (1990)
Başım Belada (1991)
Dokunma Yanarsın (1992)
Tedirgin (1993)
Şarkılarım Dağlara (1994)
Beni Bul (1995)
Yıldızlar ve Yakamoz (1996)
Dosta Düşmana Karşı (1998)
Hoşçakalın Gözüm (2001)
Dinle Sevgili Ülkem -Tribute- (2002)
Biraz da Sen Ağla (2003)
Kalsın Benim Davam/Divana Kalsın (2005)
Gözlerim Bin Yaşında (2006)
Ülkemde Son Turnem -Konser VCD/DVD- (2010)
...bir eksiğiz -Tribute- (2014)

Yorum Yazın

Yorum yazmak için Giriş yap ya da Üye ol .

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.
RSS